Persoonlijk advies, ook online
Gratis verzending boven €75
Gratis ophalen en retourneren in onze winkel
0
Persoonlijk advies, ook online
Gratis verzending boven €75
Gratis ophalen en retourneren in onze winkel

Door Lyanne

Welkom blog!

WELKOM BLOG!

Hi leuke bezoeker! Dit is hem dan.. Onze allereerste blog. De webshop is inmiddels een half jaartje online dus hoogste tijd voor een klein welkomstwoord voor jullie, zodat jullie een beetje een idee krijgen over wat wij doen en wie wij zijn.

Boompjes 21 bestaat sinds 23 november 2012, dus afgelopen jaar alweer 10 jaar! Jaja, dat is alweer een hele tijd. En daar zijn we ook mega trots op! Samen met mijn geweldige team hebben we dat kunnen bereiken, want ja zonder hen ben ik nergens… Ieder heeft haar eigen klantengroep en ieder heeft haar eigen kwaliteiten. We hebben allemaal verschillende leeftijden en daarom zijn we zo’n leuk gemixt team! Wij vinden het daarom ook super leuk om op sociale media te laten zien hoe iedereen iets draagt en dat heel veel items voor diverse maten super leuk te dragen zijn.
Hieronder zal ik even neerzetten wie welke maat draagt:

Rachel: XS/S
Lyanne: S/M
Carolien: L/XL
Miranda: M/L
Anja: XS/S

Zo hebben jullie gelijk een leuk kijkje achter de schermen. En zo heeft iedereen wel met iemand spiegelen om te kijken hoe iets staat. Ook op de webshop laten we onze eigen gemaakte foto’s zien. Zo blijft het toch persoonlijk, ook al is het online.

Heb je al een kijkje genomen op ons Facebook, Instagram of Tiktok account? Nee? Gauw doen dan want daarop komt zoveel inspiratie voorbij!

Op onze webshop verkopen wij momenteel dameskleding, herenkleding en babykleding. We hebben in de winkel ook nog heel veel leuke cadeauartikelen maar deze willen we graag voor jullie leuk inpakken en daarom leek het ons beter om die alleen offline te verkopen. Een bezoekje in onze winkel is het daarom dan ook meer dan waard! We hebben natuurlijk heel veel leuke merken zoals: Ydence, Ichi, Vero Moda, Superdry, Jack & Jones, Feetje pyjama’s, Noppies en nog heel veel meer.
In onze winkel staan onze altijd gezellige en behulpzame dames voor jullie klaar. We helpen jullie dan ook graag met een mooie outfit, een leuk cadeau of een goede jeans.

Wie weet tot gauw! & anders natuurlijk heel graag tot een volgende blog.

 

Liefs,

Lyanne

Recente artikelen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »